Avis Katrineholm
Tillgänglighet
Variation på bilar
We Try Harder

Upptäck Katrineholm med hyrbil!

Behöver du transportbil eller är du redo att låta hjulen rulla och upptäcka trevliga Katrineholm? Oavsett om du behöver Stor skåpbil med bakgavellyft, mindre skåpbil, personbil stor, liten eller kanske en SUV så hjälper vi dig! Är du redo att upptäcka det mångsidiga Katrineholm och dess omgivningar? När du väljer att hyra en bil i Katrineholm öppnar du upp möjligheter att utforska denna charmiga stad och dess omgivningar på ditt eget sätt. Med bilen som din följeslagare kan du bekvämt ta dig till lokala sevärdheter som det historiska Katrineholms slott och njuta av den natursköna skönheten längs sjöarna Flens och Hjälmaren. Med en bil är varje väg en möjlighet till äventyr och varje destination blir ett personligt äventyr.
OBS vi har ny adress: Malmgatan 9, 641 31 Katrineholm.

Boka i Katrineholm

Öppettider

Måndag - Fredag07:00 - 16:00
Lunch11:00 - 12:00
HelgStängt
Hämtning07:00 - 16:00 Övrig tid nyckelbox
Återlämning07:00 - 16:00 Övrig tid nyckelinkast
Mer om hämtning & återläming
Har du en fråga? Se gärna våra frågor och svar där vi svarar på de vanligaste frågorna.

Gå med i Avis kostnadsfria lojalitetsprogram Avis Preferred

  • En kupong som är värd 15 € för nästa resa efter ditt andra hyrtillfälle*
  • Den kompletta upplevelsen av Avis app
  • Avis biluthyrning med självbetjäning
  • Prioriterad service varje gång
  • En kupong för en fri weekendhyra efter tre uthyrningar*
Läs mer & bli medlem

Övrig information

Upphämtning

Under kontorstid sker upphämtning genom disk. Vi har precis flyttat till ny egen lokal i källarplan på Malmgatan 9 i Katrineholm. Är du Avis Preferred kund? Då har vi även möjlighet att lämna ut efter stängningstid.

Läs mer om Avis Preferred

Återlämning

Under kontorstid kan ni lämna in den till oss. Vi har precis flyttat till ny egen lokal i källarplan på Malmgatan 9 i Katrineholm. Nyckel kan återlämnas i inkastet bredvid dörren

Hyr en transportbil för varje tillfälle

Har du behov av att hyra en transportbil? Avis hyr ut lastbilar och skåpbilar för både små och stora behov! Med ett av marknadens bredaste utbud av hyrbilar erbjuder vi snabb och smidig transportbilsuthyrning i olika storlekar till konkurrenskraftiga priser. Hör alltid av dig till oss när du behöver hyra bil!

Boka i Katrineholm

Aros Auto familjen får tillökning!

Vi har startat ett nytt hyrbilsbolag Aros Hyrbilar AB, from 1/9–2023 är vi AVIS Licensee i Västerås, Eskilstuna, Katrineholm, Enköping, Köping, Nyköping samt Arboga!
Boka i Katrineholm