Tillgänglighet
Variation på bilar
We Try Harder

Upptäck Enköping med hyrbil!

Behöver du transportbil eller är du redo att låta hjulen rulla och upptäcka charmiga Enköping? Oavsett om du behöver stor skåpbil med bakgavellyft, mindre skåpbil, personbil stor, liten eller kanske en SUV så hjälper vi dig! Är du redo att utforska det pittoreska Enköping och dess omgivningar? Besök det charmiga Gamla Torget, njut av grönskan i Fånö Park eller ta en avkopplande promenad längs ån genom staden. Enköping bjuder på en avkopplande atmosfär och en rad vackra platser att upptäcka! Ta kontroll över din resa genom att hyra en bil hos oss och låt äventyret börja! Vi erbjuder pålitlig biluthyrning med fokus på enkelhet och bekvämlighet. I Enköping sitter vi inne hos Aros Auto på Gesällgatan 5.

Öppettider

Måndag - Fredag08:00 - 15:00
Lunch11:00 - 12:00
Lördag - SöndagStängt
Hämtning07:00 - 16:00
Återlämning07:00 - 16:00 Övriga tider nyckelinkast
Mer om hämtning & återläming
Har du en fråga? Se gärna våra frågor och svar där vi svarar på de vanligaste frågorna.

Gå med i Avis kostnadsfria lojalitetsprogram Avis Preferred

  • En kupong som är värd 15 € för nästa resa efter ditt andra hyrtillfälle*
  • Den kompletta upplevelsen av Avis app
  • Avis biluthyrning med självbetjäning
  • Prioriterad service varje gång
  • En kupong för en fri weekendhyra efter tre uthyrningar*
Läs mer & bli medlem

Övrig information

Hämtning

Upphämtning sker under våra ord öppettider. Du hittar oss innanför Aros Auto´s entré snett till vänster i Bilhallen

Återlämning

Återlämning sker under öppettider inne i bilhallen snett till vänster. För att göra ditt besök så enkelt och snabbt som möjligt finns nu möjligheten att använda vårt nyckelinkast vid inlämning av din bil. Nyckelinkastet hittar du till direkt till vänster om stora entrén, innan lånebilsparkeringarna.

Hyr en transportbil för varje tillfälle

Har du behov av att hyra en transportbil? Avis hyr ut lastbilar och skåpbilar för både små och stora behov! Med ett av marknadens bredaste utbud av hyrbilar erbjuder vi snabb och smidig transportbilsuthyrning i olika storlekar till konkurrenskraftiga priser. Hör alltid av dig till oss när du behöver hyra bil!

Aros Auto familjen får tillökning!

Vi har startat ett nytt hyrbilsbolag Aros Hyrbilar AB, from 1/9–2023 är vi AVIS Licensee i Västerås, Eskilstuna, Katrineholm, Enköping, Köping, Nyköping samt Arboga!